Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kviser på rygg og skuldre, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 13 og jeg har kviser på ryggen og litt på skuldrene. Det er ikke kjempe mye men ikke lite heller, jeg tør ikke å gå i singlet eller å dra på pirbadet siden jeg føler at folk syntes det er ekkelt. Jeg har fått kommentarer før om det. Jeg har absolutt prøvd nesten ALT det går å gjøre. Jeg har prøvd en sitron og sukker skrubb fra YouTube og alle i kommentarene sa at det forsvant til de og jeg har prøvd en sånn krem som skulle funke og tea trer pil og masse ting. Men ingenting har funket, det blir bare værre og værre. Jeg har også noen kviser på panna som aldri får bort. Jeg har prøvd i flere måneder (nesten et år) å få det bort men neida. Jeg spiser lite melkeprodukter og dusjer hver dag. Hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 08.04.2019 17:56:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle