Hopp til hovedinnholdet

Alle jentene er nyshavet i gymtimen, jeg vet ikke hvordan man shaver

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er ikke sikker på om dette blir sett på som krise men det er veldig ille for meg! I gymtimen så har alle jentene nyshavet underliv og ikke noe hår under armene og de snakker om shaving og hvor de kjøper produktene sine, men jeg vet ikke hvordan man shaver seg! Tar man barberskum i underlivet liksom? Høres veldig ubehagelig ut! Og hvis jeg kutter meg feil i underlivet får jeg jo drit vondt! Og jeg er veldig følsom i underlivet så jeg får så vondt når jeg bare tar meg i underlivet nær vagina.. hva skal jeg gjøre? Har ungått å dusje men lærerne har kjeftet på meg så kan ikke gjøre det lenger og vi har gym rett etter at påsken er over!:( De kommer til å le av meg og kalle meg en gorilla! Har så mye hår at det går inn ved klitoris! Å snakke med foreldre er uakseptabelt! Mamma er sjenert når det kommer til sånt og pappa er ikke engang et valg. Alle andre slektninger bor i Canada/Spania :( Please hjelp meg, jeg vil ikke bli mobbet igjen!

SVAR

Besvart 12.04.2019 12:50:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle