Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg ta sjansen på Yasminelle eller bare fortsette med Diane?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et spørsmål angående p-piller og kviser. Jeg har gått på Diane i 6 måneder nå på grunn av et kviseutbrudd som jeg fikk da jeg begynte på p-piller (Cerazette). Jeg skal nå bytte til Yasminelle 28 pga. at man ikke burde gå så lenge på Diane, men er redd for å få kviser igjen nå som huden min endelig er «normal» igjen. Det står jo på pakken at kviser er en vanlig bivirkning av Yasminelle. Burde jeg ta sjansen på Yasminelle eller bare fortsette med Diane selv om man egentlig ikke burde det?

SVAR

Besvart 30.04.2019 18:27:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle