Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan å bli kvitt munnsår?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg får titt og ofte hvitsår i munnen. De er nødvendigvis ikke bare på tunga, men overalt i munnen. Dette hemmer meg til en grad der jeg ikke klarer å spise ordentlig og får generelt vondt av alt jeg gjør. Jeg er også redd jeg kan smitte kjæresten med det, og kysser dermed ikke så ofte jeg ønsker. Hvitsårene er irriterende og vonde, og det kommer gjerne fler på en gang. Det kan ta opptil tre uker fra de har forsvunnet til jeg får nye. Dette har vart så lenge jeg kan huske, men jeg føler ingen salve hjelper meg. Jeg har lest om ulike årsaker, men glemmer dem alltid. Har dere tips om hva jeg muligens kan gjøre for å hindre dem i og komme? Det har også oppstått perioder der jeg ikke har fått dem på tre måneder.

SVAR

Besvart 25.05.2019 07:30:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle