Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så utrolig røde kinn uansett og det drar ned selvtilliten min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så jeg har et problem, og har hatt det ganske så lenge nå. Jeg har så utrolige røde kinn, uansett om det er varmt eller kaldt. Jeg har det bare hele tiden. Å jeg er så klar over det, at om jeg bare tenker på å bli rød i kinnene så blir jeg det. Det har blitt et så stort problem for meg at jeg ikke engang kan sitte med familien min ved middagsbordet å spise middag uten sminke.. Jeg kan ikke dra på skolen uten sminke, og jeg kan bare ikke være med folk uten å dekke over kinnene mine så det ikke vises at de blir røde. Jeg begynner å bli så sykt lei nå, og det drar virkelig selvtilliten min ned. Det hjelper ikke at jeg må bare godkjenne det, fordi det er irriterende for meg også. Jeg blir varm og føler meg utrolig ukomfortabel. Jeg vil ikke ha det sånn!

SVAR

Besvart 01.06.2019 22:04:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle