Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg unngå å lukte svette når jeg bruker Ritalin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går på Ritalin hver dag, og sliter en del med svetting. Jeg svetter enormt mye og det lukter kraftig, selv om jeg er nydusjet. Dette har blitt et skikkelig problem for meg. Jeg svetter også uten medisiner, men ikke på samme måte med like kraftig lukt. Hver gang jeg drar ut må jeg dusje rett før, Og før jeg er ute av dusjen og har rukket å tørke meg, lukter jeg svette igjen. Jeg er allergisk mot deodoranter som inneholder aluminium, og vanlige deodoranter fungerer ikke. Jeg har bare endt opp med å spraye parfymen rett under armene, men det gjør at jeg klør og blir ganske sår. Jeg tror ikke det er mange deodoranter på markedet som jeg ikke har prøvd ut. Hva kan jeg gjøre? Er det slik at man kan få botox på resept dersom dette er såpass stort problem? Det er ingen alternativ for meg å slutte på medisin, og jeg skulle virkelig ønske det fantes en løsning for meg, slik at jeg turte å være blant folk mens jeg er på medisinen min. Er det noe håp for meg? Takker for svar!

SVAR

Besvart 27.11.2019 19:47:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Svette

I puberteten begynner du å svette. Hos noen lukter det mer enn hos andre. Det er helt naturlig. Her er noen tips til hvordan du kan dempe svettelukta.

 

Les mer
account_circle