Hopp til hovedinnholdet

Ser jeg annerledes ut på mobilen sitt kamera?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dette er kanskje et spørsmål som er vanskelig å svare å på, men håper dere hvertfall dere kanskje vet noe :) Ja, jeg har jo da litt kviser, og litt rød hud, så pleier jeg jo å sminke meg til vanlig, og i speilet så ser det helt greit ut og sånn, men når jeg kommer til mobilen kameraet mitt, ser jeg mye annerledes ut! Man kan se kvisene mye lettere og jeg ser bare kjempe trøtt ut og masse rynker osv.. Det jeg da var redd for er: hvordan ser vennene og andre folk meg da? Ser de alle kvisene som jeg ser på mobilen, eller ser de meg som jeg ser meg selv i speilet? Har snakket litt med mamma og hun har sagt at man aldri skal bruke kameraet for å se hvordan man ser ut, og at lyset også kan gjøre noe.. Og på speilet på skolen så har de veldig lyst lys, og da ser jeg mye bleikere ut men det er sikkert bare lysa (?) Håper dere har er slags svar, for selvtilliten min går virkelig ned når jeg ser fjeset mitt på mobilen :p

SVAR

Besvart 07.12.2019 13:17:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle