Hopp til hovedinnholdet

Jeg plages veldig med kraftig hårvekst overalt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er desperat. Jeg sliter med hårvekst til de grader. Har rett og slitt enorme mengder hårvekst i ansiktet, på overleppa og nedover halsen. På magen har jeg en stripe av hår også. Jeg bader ikke lengre om sommeren for jeg har enormt mye hår på rumpa og foran på underlivet, da jeg barberer meg blir det nuppete og rødt, og det gjør vondt. Sliter så psykisk at det går ikke ann. Tenker mange ganger, hva er egt vitsen med å leve når jeg skal gå å hjemme meg bak en haug med klær. Vet det finnes laser, men ærlig hvem 17 åring har rå til det..?

SVAR

Besvart 18.12.2019 21:48:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle