Hopp til hovedinnholdet

Dypt kutt i fingeren. Har jeg mindre blod i fingeren min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var på juleball og drakk fra en glassflaske. Jeg brukte 6 ringer og den minste falt ned i flasken. Den falt ikke ut av seg selv så jeg bestemte meg for å pirke den ut med den høyre ringfingeren. Når jeg skulle ta fingeren ut satt den litt fast. Jeg merket ikke at det var et hakk i tuten på flasken som var sirka 2,5 cm bredt. Hakket var bare halvparten av tjukkelsen på flasken dypt. Jeg valgte å dra fingeren ut hardere, jeg klarte å knuse/sprekke resten av dybden på hakket og fortsatte og dra uten at jeg viste hva som foregikk. Biten av flasken datt av og jeg fikk to alvorlige og dype kutt på fingeren. Vi ringte legevakten og ble prioritert først og fikk ordnet opp i alt. Nå føler jeg at det er veldig lite blod i fingeren men den blør ikke. Når jeg kuttet meg blødde jeg alvorlig mye. Hvorfor føles det ut som om det er lite blod i fingeren?

SVAR

Besvart 21.12.2019 15:29:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle