Hopp til hovedinnholdet

Har fått kløe i underlivet. Er det noe jeg kan bruke mot dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bruker stringtruse, og blir ofte ekstremt sår og opphovnet i området rundt trusekanten, spesielt på undersiden rundt skjeden. Har god hygiene, og ettersom jeg er plaget med dette, prøver jeg å unngå å bruke truse når jeg er hjemme. Jeg bruker da bare truse i noen få timer, men likevel blir det svært smertefullt. Har brukt stringtruse i flere år, men har ikke vært plaget med dette før i år. Skjønner ikke hvordan området plutselig har blitt så sensitivt. Var hos gynekolog for å sjekke det ut, men hun heller skjønte ikke hva det var, men jeg fikk en krem mot kløe. Den funker fint, men blir dumt om jeg må bruke nesten 2000kr for en gynekologtime bare for å fornye resept. Er det noe jeg kan bruke istedenfor? Slutt på bruk av stringtruse er ganske utelukket :)

SVAR

Besvart 03.02.2020 01:59:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle