Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha skadet huden min ved å ha dusjet i for varmt vann?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tok en dusj i går med varmere vann enn jeg normalt sett pleier å ha, ettersom jeg frøs. Det varme vannet gjorde ikke vondt, så jeg tenkte ikke noe over at vannet kanskje var altfor varmt. Etter jeg var ferdig var jeg tørr og rødflekkete i huden. Heller ikke dette tenkte jeg noe særlig over. Noen timer senere la jeg merke til at når jeg strøk hendene over brystet, magen og lårene så føltes det nesten ut som om det ikke var min egen hud jeg tok på. Det er akkurat som om jeg har redusert følelse i huden, og hvis jeg kniper ytterst i huden så gjør det ikke vondt, slik som det normalt sett skal gjøre. Jeg er ikke tørr og rødflekkete i huden slik jeg var rett etter dusjen, og ellers føler jeg meg i helt fin form uten smerter. Jeg avventet over natten for å se om det kun var noe jeg forestilte meg, men nå begynner jeg å bli litt bekymret. Jeg lurer på om det varme vannet i dusjen kan ha noe med dette å gjøre? Kan jeg ha skadet nerver i huden ved å dusje i for varmt vann?

SVAR

Besvart 07.02.2020 12:04:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle