Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så dårlig selvfølelse, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter en del med selvtilliten. jeg har en del kviser og går derfor på lymecyclin og epiduo. Dette har jeg gått på siden lille julaften (2019) d har hjulpet en del men sliter fortsatt med det. Dette med kviser å d burde jo vel egentlig ikke være en så stor deal, men for meg er det en skikkelig «selvtillit knuser» det er rett å slett helt for jævlig for meg. Jeg vet jo at det finnes personer såm har mere å klage over, men jeg klarer ikke legge det fra meg.. når jeg ser andre personer med akne så tenker jeg jo ikke nå over det, men jeg føler fortsatt at det er det eneste folk ser når de ser meg. det er en del andre ting som også fører til at jeg ikke har selvtillit igjen... men dette er liksom det værste. jeg vet at ting blir bedre med årene, men sånn såm det er nå så er det faktisk helt for jævlig:/ det er faktisk så ille at jeg så vidt klarer å la familien min se hvordan jeg «egentlig» ser ut.. å noen dager så er jeg så sliten av alt dette å alle tankene at jeg bare ligger hjemme

SVAR

Besvart 06.02.2020 10:30:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle