Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kombinert produkter på huden og blitt rød og klør.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hei ung.no. Jeg er en asiatisk jente på 15 år som er kjeeempe opptatt av skincare. De siste dagene har jeg gjort en FORFERDELIGGG FEIL uten å vite det! Jeg har nylig kjøpt en vitamin c serum, har brukt den for 3 dager og huden min begynte å føle klør, og ble rød. Så leste jeg på nett at, jeg skulle ikke bruke vit c sammen med AHA og BHA! Det gjorde jeg, og det gjør at huden blir irritert av for mye acids, du vet! D: T-T Jeg begynner å få kviser, og ansiktet er helt rødt! Hvordan kan jeg fikse dette? Kan jeg fortsatt bruke sminke imorgen for jeg skal på skolen D: Hvilke hudpleie- og sminkeprodukter må jeg la være og for hvor lenge? Jeg er takknemlig for allllle hjelp! Tusen takk ung.no i forhånd! T.T Hilsen redde og bekymra jente

SVAR

Besvart 07.02.2020 12:21:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle