Hopp til hovedinnholdet

Hårvekst over hele kroppen etter at jeg begynte med Loette. P-pille bytte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har den siste tiden sett at jeg har fått økt hårvekst, på mage, brystområdet og på hele ryggen.. før så hadde jeg jo litt hår der, men de var lyse og nesten ikke synlige. Nå er dem veldig mørke. Kan dette komme av at jeg går på Loette p-piller? For hadde det ikke slik før jeg starta på dem.. Jeg synes det er kjempe flaut, og føler meg veldig ekkel med det. Kjæresten min så også at det hadde blitt tydeligere økt hårvekst. Selv om han sier han ikke tenker over det/bryr seg om at det er der, så bryr jeg meg veldig.. Han hjalp meg også med å barbere ryggen i stad, fordi han så hvor ukomfortabel jeg ble når han påpekte det. Spørsmålet mitt er hvordan jeg kan få redusert hårveksten igjen, om mulig? Vil ikke barbere alt fra topp til tå flere ganger i uka liksom.. men føler meg så lite feminin med kroppshåret:/ Kan det evt. hjelpe og bytte p-piller?

SVAR

Besvart 12.02.2020 10:14:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle