Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli kvitt kvisene mine uten å slutte med sminke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har mange kviser. Jeg bruker sminke for å skjule det når jeg er på skolen og andre steder. Sminke er ikke bra for huden, men jeg må ha det på, fordi jeg tør ikke å gå ut i offentligheten og vise meg selv uten sminke. Jeg er stygg uten sminke fordi jeg har mange kviser. Jeg har prøvd MANGE forskjellige hudpleie routiner, men ingen ting funker. Jeg har prøvd dyre og billig hudpleie Routine. Jeg har også spurt de i apoteket om hva de anbefaler, og ikke det funka engang. Alle hudpleieproduktene som jeg har brukt, har jeg alltid brukt i 4 måneder for å sjekke om de funker. Hvordan kan jeg bli kvitt kvisene mine? Kanskje hvis jeg slutter å bruke sminke? Men jeg tør ikke vise meg selv uten sminke. Takk:)

SVAR

Besvart 16.02.2020 19:47:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle