Hopp til hovedinnholdet

Er det lurt å ta ut øredobben for å la hullet gro og så ta nytt hull i øret

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tok hull i ørene for ca 10 timer siden, og frisøren spurte ikke om jeg var fornøyd med hvor hullene kom til å bli skytet, og alt skjedde så fort, så plutselig var øredobbene plassert skjevt og noen millimeter bort fra der jeg ville ha de. Det er ikke helt krise, men det plager meg at de hullene kanskje blir der for resten av livet og jeg ble ikke fornøyd med de, jeg betalte jo masse penger i tillegg. Det jeg lurer på er om det er lurt og ta ut øredobbene nå med en gang så hullet får sjanse til å gro igjen? Også ta nye hull senere? Blir det evt arr der de hullene jeg er misfornøyde med er nå? Håper på svar så fort som mulig!

SVAR

Besvart 27.02.2020 14:54:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du vite om piercing

Piercing er ikke så uvanlig, og for de fleste er det ukomplisert og smertefritt. Men du kan få problemer med piercingen din. God hygiene rundt piercingen er viktig.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle