Hopp til hovedinnholdet

Er det noen måter å skjule kviser på? Fins det naturlig sminke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er den eneste jenta i klassen som har kviser og er en av veldig få i klassen med kviser. Jeg har hatt kviser i noen år og i det siste har jeg fått flere kviser. Jeg lurer på om dere har noen tips for å få mindre kviser. I noen måneder har jeg vasket ansiktet med ansiktssåpe men føler at i det siste hjelper det ikke. Jeg føler meg ofte trist over at jeg har kviser og har fått noen kommentarer av andre om kvisene mine som sårer meg. Er det noe måte å skjule kviser på? Finnes det noe naturlig sminke?

SVAR

Besvart 29.02.2020 01:46:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle