Hopp til hovedinnholdet

Intens kløe nedentil og hvitt belegg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har over lang tid (over 6 mnd) hatt ganske intens kløe i underlivet, spesielt mellom endetarmsåpning og skjedeåpning, hvor jeg er veldig sår og det kan til tider blø litt. Jeg mistenkte sopp for en stund tilbake og kjøpte stikkpille+krem på apoteket. Dette hjalp litt, men ikke særlig mye. Nå er det imidlertid tilbake igjen. Jeg har også prøvd sinksalve, men det gir kortvarig effekt. I tillegg har det nå i det siste dukket opp et hvitt belegg rundt klitoris og på yttersiden av kjønnsleppene. Det klør intenst, spesielt rett etter jeg har tørket meg etter jeg har vært på do. Jeg har også fått bekreftet at jeg ikke har noen kjønnssykdommer da jeg også har testet dette. Hva kan dette være? Hva kan jeg gjøre for at kløen skal forsvinne helt?

SVAR

Besvart 14.03.2020 18:28:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle