Hopp til hovedinnholdet

Har fått et kutt på underarmen. Kan jeg har fått en nerveskade?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et noe dypt kutt på underarmen etter at jeg spilte ishockey. Jeg falt og fikk skøyta til en av de andre over armen. Det er rundt 2-3 måneder siden. Arret er nok noe dypere enn et uhell på kjøkkenet, og det er ganske oppreist over huden og rødt. Men trokke det egentlig er så veldig dypt egt. Jeg har merket i senere tid at jeg hat fått problemer med det. Jeg spiller også aktivt volleyball og etter jeg spilte volley en dag med gjentatte «slag» med ballen mot underarmen har jeg merket at hver gang jeg får en frysning, skyter det smerte stråler ut fra arret. Det varer i noen sekunder og så forsvinner d. Jeg har også merket at de klær mer enn hva andre arr har gjort. Jeg vet at å klø er en del av Gro prosessen. Men jeg lurer på om jeg kan ha klart p anskaffe meg noe form for nerveskader eller noe i armen. Ingen funksjoner er spesielt svekket. Men ja..

SVAR

Besvart 27.03.2020 23:56:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
account_circle