Hopp til hovedinnholdet

Kløe og flass nedentil etter barbering.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Helt siden jeg var ca 13 år har jeg levd i en livstil hvor jeg barberer kjønnshår og hår under armene. Jeg sluttet med dette da jeg var ca 18 år ettersom jeg merket at hårveksten begynte å bli litt ut av kontroll. Har snakket med mamma om det også og hun sier barbering av kjønnshår ikke er lurt fordi det kan gi infeksjoner hvis man har gjort det over en lenge periode (som jeg da har).. Jeg sliter fortsatt den dag i dag med kløe selv om jeg har sluttet å barbere på en stund. Denne kløen er utrolig irriterende ettersom det skjer daglig og skjer ganske hyppig. Hva kan jeg gjøre med dette? Pleier også å bruke sånn salve for underlivet som gir fukt, sånn av og til. Og jeg er ellers ganske flink med hygiene; bytter truse hver dag og bruker bare bomullstruser.. Og vasker heller ikke underlivet med noe såpe.. Jeg har forresten også merket at det flasser av når jeg klør der nede, kan det være noe grunn til dette? Kløen er der fremdeles etter å ha klødd en liten stund også. Håper på bra svar.

SVAR

Besvart 02.04.2020 15:47:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle