Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med at jeg får arr etter kviser, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.jente på 13 1/2 år og sliter med kviser og arr etter kviser (siden jeg var 9-10 år).jeg har brukt noen av "acospotless" sine produkter, og var fornøyd (ca 6mnd -1år). Etter at produktene ble ferdige, valgte jeg å ikke kjøpe mer (brukte mye penger).Storebroren min fikk nylig kviser (mye) så han dro til fast legen. Han kjøpte en acnekrem"Epiduo gel" jeg brukte den i kanskje en uke, så begynte jeg å få tørr hud rundt munnen og nesa Jeg sluttet, men valgte å bruke noen ganger.Mamma har lenge sagt at sitron, grønn te, applevinegar, honning og naturlige produkter hjelper.(Jeg brukte alovera en stund og det ble bedre, men hadde ikke mulighet til å kjøpe mer). Jeg begynte da å bruke apple vinegar og det hjalp litt, men ikke mye.Når jeg får mensen for jeg mye kviser igjen. Det blir bedre, så verre. Brukte honning igår (bra). Når jeg sprekker kviser får jeg arr det samme når jeg ikke sprekker.Hva skal jeg gjøre?noen tips til naturlige mask man lager hjemme eler bli kvitt kviser? God påske

SVAR

Besvart 06.04.2020 12:57:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle