Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre med store arr etter kviser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17 år som har slitt mye med kviser de siste årene. Nå er det begynt å bli bedre, men jeg har fortsatt en del igjen og flere arr. Men jeg har også noen arr på kinnene som er utrolig store. Huden er utvidet slik at det egentlig ser ut som det fortsatt er kviser, og huden er ganske hard. Huden trekker seg rett og slett ikke tilbake. Det har vært sånn i noen måneder, det blir rett og slett ikke bedre.Dette er en stor usikkerhet, for jeg føler meg så forferdelig stygg. Så jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å få huden til å trekke seg tilbake?

SVAR

Besvart 13.04.2020 11:51:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle