Hopp til hovedinnholdet

Jeg får kviseutbrudd, og arr etter at jeg plukker på dem

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg får noen kviseytbrudd i blant. Det er veldig irriterende, men det verste er at det ofte ender med arr. Jeg blir trist hver gang jeg får et nytt arr, og det er oftere enn jeg vil, for jeg vet at det vil være der for resten av livet mitt. Er det noe jeg kan gjøre for at jeg får mindre kviser, enten ting som gjelder kosthold eller hudpleieprodukter, eller noe jeg kan gjøre for å bli kvitt kvisearrene mine? Utbruddene mine kommer egentlig regelmessig, men ikke fast, og fordi jeg ikke klarer å la være å plukke, blir de der ofte litt også. Derfor er det egentlig veldig irriterende. Samtidig har jeg ikke så lyst til å gå til hudlege, for jeg føler at det blir å overdrive. Hva skal jeg gjøre? Forresten har jeg prøvd masse forskjellige hudpleieprodukter, både mildere såper, og sterkere kremer, men jeg har ikke følt at noe har fungert effektivt. Jeg vasker fjeset om morgenen og kvelden,og bruker andre ansiktsprodukter også. I tillegg bruker jeg ofte aloevera og honning. Dumt eller bra?

SVAR

Besvart 03.05.2020 14:21:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
account_circle