Hopp til hovedinnholdet

Har en klump i lysken mellom beina og vulva den er ikke spesielt vond

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har merka en klump i lysken mellom beina og vulva den er ikke spesielt vond men ubehagelig og den vokser bitte litt tror jeg den er hudfarget ser ikke ut som kvise og ser ikke hår så tror ikke det er ingrodd hår har vært der en stund og vet ikke hva jeg skal gjøre vil ikke at mamma eller noen skal finne det ut men er redd for at det skal syntes i bikini bor også langt unna byn og leger så hadde vært rart om jeg dro nå spesielt pga korona og er egt bare hjemme jeg barberer meg kanskje hver uke men tror ikke det er grunnen har p stav men er jomfru fikk den for andre grunner klumpen ee kanskje 1-2 cm lang og lurer på hva det er og om det er farlig f.eks kreft hva kan jeg gjøre siden jeg ikke kan dra til legen og ikke vil si det til mamma prøve i dag etter en eller to måneder med denne klumpen og klemme på den men ingenting skjedde den er bevegelig men litt hard er krise og blir utrolig lei meg med tanke på sommeren blir snart 16 så da er jo heller ikke legen gratis hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 06.05.2020 21:12:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle