Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om føflekkreft

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har merket at jeg har fått en del nye føflekker spesielt i ansiktet (men også noen på kroppen) i det siste som jeg ikke har hatt før. Har også fått en del fregner de siste årene som jeg regner med er vanlig når man blir litt eldre. grunnen til at jeg skriver her er at de nye små føflekkene ser litt annerledes ut enn de jeg har før. De er litt mørkere og litt ujevne. De er likevel små og egentlig ikke noe jeg har bekymret meg over. Lurer derfor på: - Ved for eksempel føflekkreft, vil man da som regel få mange nye føflekker med "ondartede symptomer", eller vil det som regel være kreft i èn? - og om man har føflekkreft. Vil da kreften være i en føflekk, eller er selve kreften noe som kan ligne på en føflekk? Jeg tror i utgangspunktet ikke dette er farlig men skriver her da jeg ikke går til legen. Det er ca 4-5 nye små føflekker som er litt mørkere, ujevne og har noen mørke flekker i seg. Takk for hjelp:)

SVAR

Besvart 14.05.2020 11:20:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle