Hopp til hovedinnholdet

Har fått igjen kviser. Hvordan kan jeg fjerne disse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har fått endel kviser i det siste. For to-et år siden slet jeg veldig mye med acne og fikk hjelp av legen til å fjerne det. Men nå føler jeg at jeg har fått endel småkviser i panna og har fortsatt endel kviselignende arr igjen. Jeg kjenner jeg blir så utrolig irritert og oppgitt når folk sier at de som har kviser spiser usunt og drikker for lite vann. Jeg personlig vet at ikke det er hovedårsaken (arv) Jeg bare lurte på om du hadde noen tips for å fjerne disse? Er langt i fra like ille som før og er bare små kviser, men likevel ødlegger det selvfølelsen min og det gjør utrolig vondt.

SVAR

Besvart 19.05.2020 00:16:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle