Hopp til hovedinnholdet

Svarte hår på rumpa og brystreduksjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lange svarte hår på rompeballen og syntes dette er veldig flaut når jeg skal på meg bikini og når jeg er med gutter. Hårene er på rundt 1 cm og er ganske lange. Men hvis jeg begynner å shave rompa må jeg ikke begynne med det heeele tiden? Det er veldig stress for har aldri hatt så svarte og lange hår der før. Har generelt mye hår hele underlivet. Er det noe jeg kan gjøre som ikke er alt for dyrt å fjerne dette permanent? Dette gjør masse med selvtilliten min! I tillegg har jeg alt for store pupper i forhold til kroppen min. Jeg syntes de er veldig tunge og ubehagelige. Er heller ikke komfortabel med dette. Har søkt på brystreduksjon. Men det er veldig dyrt og jeg er redd for skader i senere tid

SVAR

Besvart 19.05.2020 23:04:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle