Hopp til hovedinnholdet

Har lenge slitt med alopecia areata. gått over halvt år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lenge slitet med alopecia areata. Jeg føler at jeg har mistet mer en det jeg har gjort før, og det er mer en på bilder jeg ser av det på andre folk. På de forskjellige "spottene" der jeg har mistet hår har det ikke grodd ut enda, og det har gått over et halvt år! Det begynner å bli mer og mer synlig, og jeg er redd for at noen skal legge merke til det! Folk har lagt merke til den ene plassen på brynet mitt, og det var ikke veldig koselig å høre på hva de trodde det var, det var alt fra kreft til shaving av brynet mitt. Dette sliter virkelig på meg psykisk, og jeg tror det bare blir verre på ungdomsskolen! Jeg har mange i familien med andre slike sykdommer som vitiligo, stoffskiftesykdommer og diabetes. Jeg er veldig redd for at håret mitt ikke kommer tilbake i det heletatt!

SVAR

Besvart 27.05.2020 18:53:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle