Hopp til hovedinnholdet

Har arr etter hjerteperasjon. Kan jeg få bort dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år ( snart 16 ) jeg ble operert da jeg var fire fordi jeg hadde hull i hjerte, så jeg hadde en hjerte operasjon , og jeg har fortsatt ett arr mellom brystet. Dette gjør at jeg ikke føler meg komfortabel i å bruke alle mulige klær, jeg er heller ikke komfortabel i å gå å bade med vennene mine osv. Jeg gråter og er lei for dette ofte. Finnes det noen kremer eller pleier som kan få bort dette arret? Eller laser? Vet dere om en måte jeg kan få bort dette arret på? Vær så snill hjelp meg, jeg blir deppa av dette, jeg kan ikke bruke somme klær, eller bade osv. Finnes det noe som kan få bort arret mitt?

SVAR

Besvart 04.06.2020 02:03:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
account_circle