Hopp til hovedinnholdet

Skabb siden november. blri ikke kvitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg begynner å bli desperat, og jeg vet snart ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Siden november 2019 har jeg hatt skabb og tatt utallige behandlinger for å bli kvitt det. Jeg har tatt kremkurer alene og sammen med tabletter opptil flere ganger, men likevel får jeg nye blemmer på fingrene etter hver behandling. Den første gangen jeg hadde skabb hadde jeg mye utslett og sterk kløe, mens i de siste mnd har jeg kun fått blemmer og klødd bitte litt. Nå har jeg brukt så mye penger og energi på skabb at jeg snart ikke vet hva jeg gjør lenger, legen min er håpløs og hudlegen kan ikke gjøre stort mer enn å gi meg resept på tabletter. Jeg har gjort alt man skal gjøre, vasket alt av klær og sengetøy, samt fryst ned sko og klær før bruk. Hvordan man rengjør mobilen helt har jeg enda ikke funnet svaret på, så mulig den er kilden til hvorfor jeg stadig blir smittet på nytt. Hvordan kan jeg komme meg ut av dette marerittet? Jeg har snart ikke penger eller energi igjen på denne grusomme midden

SVAR

Besvart 22.06.2020 11:29:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle