Hopp til hovedinnholdet

Er brun rundt rumpehullet og det klør av og til. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er brun rundt rumpa liksom inni rumpa. Er det vanlig, og på kveldene så pleier rumpa mi å klø veldig mye og jeg er litt redd for at det kan være noe alvorlig. Hva kan det være? Det er bare noen ganger jeg klør i rumpa og det varer i mange dager, men det er bare noen ganger sånn kanskje 3-4 ganger i året jeg er redd og jeg vet ikke hva det er tør ikke å si det til mamma

SVAR

Besvart 13.08.2020 23:12:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle