Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år! Jeg får noen ganger røde prikker ved munnen/ leppa med arr

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år Jeg har hatt kviser en liten stund og er litt plaget med det. Noen ganger har det dukket opp en slags type kvise rett ved munnen min, liksom litt over leppa nesten på leppa? Hva er det? Uansett så har jeg fått det ett par ganger. Noen ganger har jeg pirket ved de ved et uhell og «skorpen» har falt av. Da blir det igjen et lite rødt «sår». Det skjedde en gang da jeg trodde jeg fikk arr, men nå kan jeg ikke se noe der jeg tror det var. Er ikke helt sikker da, men tror det er nesten helt borte. Det tok ikke så lang tid. Men nå For ikke så lenge siden dukket det opp 2 nye, som også ble pirket på ved et uhell, og nå er det 2 røde flekker over overleppa der «kvisene» var. Jeg lurer på om dere tror at de «arrene» også kommer til å gå vekk, og eventuelt hvor lang tid det vil ta? Håper veldig på det! Også lurer jeg på hva det er. Føler liksom ikke helt at det er kviser siden de kommer helt ved kanten av leppa? Håper dere kan svare på dette! Takk!

SVAR

Besvart 15.08.2020 12:28:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle