Hopp til hovedinnholdet

Råd mot overdreven svetting - kan dere hjelpe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heiiii! Jeg har i de siste 2 årene lagt merke til at jeg svetter noe innmari. Og nå har jeg startet å gå lei av å alltid være stresset over at svetteringer under armene skal vises og om jeg lukter helt forferdelig. Dusjer på morgenen, av og til på kvelden men alltid etter trening. Men 2 sekunder rett etter jeg har dusja så lukter det. Bruker både parfyme og deodorant men det hjelper lite. Om ikke lukten blir 5 ganger verre. Jeg har lite med hår, og vil ikke gro ut hår under hendene. Hat lest litt på nettet at STOP24 er noe som kan funke. Men jeg vet ikke jeg. Er det Et produkt jeg kan stole på og er «vennlig» mot huden? Eller har dere noen andre tips og triks? Eller for den del andre produkter som kan hjelpe

SVAR

Besvart 21.08.2020 22:10:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Svette

I puberteten begynner du å svette. Hos noen lukter det mer enn hos andre. Det er helt naturlig. Her er noen tips til hvordan du kan dempe svettelukta.

 

Les mer
account_circle