Hopp til hovedinnholdet

Er lår og hårvekst privat for mange? Jeg synes det er sexy, er det greit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ser at noen gutter/menn har mye mindre hår på låra enn på leggene, og noen har liksom nesten helt hårløse, og kanskje glatte lår? Er ikke lår ganske privat for mange? Både for kvinner og menn? Jeg tenker gjerne at når man blir ledd av for å være i boxer'n, så er det kanskje de nakne låra sine man blir ledd av? Lår er kanksje litt mer intimt og privat og dermed flaut fordi man ser sjeldent låra på en mann? Hvorfor har noen menn mye mindre hår oppover låra enn på leggene? Jeg har også en fetisj for guttelår, og syns ofte at sterke, kurvede lår ser jævla digg ut på gutter, spesielt viss de ikke har noe hår der. Skulle ønske jeg fikk flere muligheter til å stryke på guttelår. Jeg er også veldig nysgjerrig på hva hetero menn tenker viss de kommer borti låra på hverandre i garderoben, om de liker det eller ikke, og om de klarer å innrømme for seg selv at det er litt deilig. Syns også det er sexy når en påkledd mann peker på og ler av en naken gutt sine nakne lår og rumpe!

SVAR

Besvart 16.09.2020 16:17:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle