Hopp til hovedinnholdet

Arr etter kviser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er egentlig veldig lei meg og stresset for tiden fordi jeg tror jeg har en del arr etter kviser. Jeg tror det er litt fordi jeg pirker litt på de og jeg vet det er dumt! Men uansett så har jeg 2 «arr» veldig nærme hverandre som jeg ikke vet helt om kommer til å gå vekk. Jeg håper det! De er rett ved overflaten av munnen/leppa og er liksom oppå leppa. Jeg har hatt kvise over leppa der før på den andre siden, og jeg trodde jeg fikk arr da også, men nå som jeg kan se hvertfall så er det «arret» borte. Jeg husker ikke hvor lang tid det tok. De 2 jeg har nå har vært der en god stund siden sommerferien, men jeg lurer på om de kommer til å gå vekk de også? Jeg håper virkelig det fordi det er veldig irriterende med arr!! Og isåfall hvor lang til kan det ta. Jeg sliter en del med kviser så om dere har noen tips til kremer eller produkter man kan bruke spesielt mot kviser og kvise arr så hadde det vært supert! Takk på forhånd, håper virkelig ikke det er arr og at det går vekk snart!

SVAR

Besvart 25.09.2020 16:43:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle