Hopp til hovedinnholdet

Jeg våkner om morgningen med rennende øyne og huden i ansiktet er varm

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har blitt plaget med noe i det siste hvor jeg for eksempel sover om kveldene, og våkner opp med veldig varm i ansiktet (ikke feber), det renner i øynene mine konstant i kanskje en halvtime. Og i tillegg til dette føles det ut som det brenner i øynene, så for meg å sove om kvelden etter skolen for eksempel virker ikke som en god ide fordi våkner opp ganske dårlig. Kan være fordi kroppen ikke er vandt til det. Men så, når jeg våkner opp om morningen så er jeg veldig varm i ansiktet? Er dette vanlig? Selv når jeg har fått nok søvn osv.

SVAR

Besvart 13.11.2020 15:58:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle