Hopp til hovedinnholdet

Klør mye på ryggen. Kan jeg ha skabb?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I går merket jeg at jeg begynte å klø veldig midt på ryggen. Jeg lurte på hva det kunne være og tenkte kanskje at det var tørr hud. Jeg søkte litt på det om hva det kunne være og det sto skabb. Jeg ble veldig redd da jeg leste om det siden det er så ekkelt. Jeg har ikke noe røde merket på hendene mine, men har en rød prikk på ryggen. Jeg merket også nederst på ryggen min mange små prikker samlet som en runding. Jeg er veldig redd for at dette kan være skabb. Jeg har ikke hatt noe veldig hudkontakt med noen men jeg er jo med venner og familie mye.

SVAR

Besvart 23.11.2020 13:17:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle