Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om klamydia og vondt lukt fra underlivet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde for litt siden klamydia. Dette fikk jeg doxylin for, og gikk på i en uke. Før jeg fikk disse pillene luktet underlivet mitt innmari vondt. Det har det gjort en stund. men jeg føler at etter jeg tok de så lukter det ikke like ille. Kan det ha en sammenheng? Jeg vet at det ikke er klamydiaen som har luktet fordi det har luktet lenge før jeg fikk klamydia. Før har jeg vært hos legen for dette, da fikk jeg noen piller som jeg skulle putte opp i skjeden, men jeg føler ikke de hjalp så mye. Nå føler jeg at pillene hjalp, har det en sammenheng?

SVAR

Besvart 05.10.2017 11:19:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle