Hopp til hovedinnholdet

Rift og sår på penis. Smerter ved tissing og i pungen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt en liten rift på penis strenger i snart 3 måneder og det gror ikke, mest fordi jeg har regelmessig sex og glemmer smerten, nå har det blitt veldig mye større og kan ikke dra forhuden ned for det gjør så vondt, den har ikke ryket. Har også fått 2 røde prikker på forhud med svart inni, ligner nesten på en liten skorpe(?) og lurer på hva dette kan skyldes, har hatt svie når jeg tisser og veldig øm i pungen..

SVAR

Besvart 15.11.2017 14:58:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle