Hopp til hovedinnholdet

Har hun fått klamydia, sopp eller annen infeksjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har begynt å tenke på om jeg kanskje har fått klamydia. Hva kan symptomene være hvis man har fått det? Jeg klør hvert fall nedentil og får skikkelig mye utflod (den er tynn flytende, gulgrønn ish og lukter), jeg lurte på om dette kan være noen symptomer for klamydia eller noe annet? Jeg hadde sex med en partner for 1 år siden uten kondom, jeg tenkte ikke så mye over det før venninna mi begynte å tro at hun hadde fått det og leste opp noen symptomer for det.

SVAR

Besvart 15.11.2017 21:10:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle