Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk noen små røde prikker på penishodet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en gutt på 18 år som nylig hadde samleie med noen uten beskyttelse. Jenta har ikke hatt noe samleie på 2 år, og sjekket seg da for kjønnssykdommer (noe hun ikke har). Hun har heller ikke hatt noe utflod ifølge hun. Jeg merket noen dager senere at jeg fikk noen små røde prikker på penishodet, og litt lengre ned. Det begynte å kile og klø på penisen hver gang jeg tok på den. I tillegg merket jeg at huden rundt penishodet osv begynte å forsiktig gå av, det ble helt hvitt og dødt før man kunne "skrape det av"! Jeg bruker vitapan salve på den for å se om det går over, men lurer virkelig på hva dette kan være? Det gjør ikke vondt, men det klør og kiler bare når jeg skal ta på penishodet! kan dette være sopp? eller hva kan det være? Bør jeg til fastlegen eller vente? Takk!

SVAR

Besvart 15.11.2017 15:22:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
account_circle