Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått masse små røde prikker på penishodet. Sopp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har fått masse små røde prikker på penishodet og har en mistanke at det kan være sopp? Det startet med at helt ytterst på forhuden var veldig tørr og det så ut som jeg flassa på penis hodet, dette skjedde 3-4 dager etter jeg hadde hatt ubeskytta sex. Og kan sopp ha tilknytning til klamydia eller andre kjønnssykdommer? Hva kan jeg gjør for å gjøre tiltak mot dette? Gutt 18 år

SVAR

Besvart 30.12.2017 12:29:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle