Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om kjønnsvorter og prognose. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Jente på 22 her. Jeg vet at rundt 70-80 % av alle seksuelt aktive mennesker vil bli snittet av HPV-viruset. Jeg derimot er en av de få uheldige som har endt opp med kjønnsvorter. Dette har jeg nå hatt av og på i 3 år hvor jeg da har penslet på vortene i tillegg. Jeg bare lurer på om viruset vil bli borte noen gang ? Jeg har en fast partner som jeg har vært sammen med de siste tre årene, så jeg snitter ingen andre, men det er utrolig slitsomt for meg å måtte gå rundt med dette. Jeg har snakket med utallige leger ansikt til ansikt og på nett, i tillegg til at jeg har besøkt 3 forskjellige gynekologer. Halvprten av disse sier at viruset ikke blir borte og at du alltid vil ha sjanser for å få vorter igjen og igjen. Den andre halvparten sier at kroppen min vil kvitte seg med viruset etterhvert. Jeg vet ikke hva jeg skal tro! Kan jeg få et konkret svar på dette ? VIL kroppen kvitte seg med viruset, eller vil jeg alltid ha muligheten for å få vorter resten av livet ?

SVAR

Besvart 18.01.2018 23:49:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kondylomer (kjønnsvorter)

Kjønnsvorter kommer av HPV-virus. Vortene er ikke farlige, men kan være ubehagelige. Det er ikke alle som får synlige vorter, selv om man har viruset i kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle