Hopp til hovedinnholdet

Har p-stav, men plutselig fått lange og store blødninger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg satte inn en p-stav for 8 mnd for å unngå mensensmerter og som prevensjon. Nå den siste tiden har jeg fått mensen mens jeg har hatt sex med kjæresten og hatt mensen i flere uker etter det sammenhengende opp til 3 uker hvor jeg blør en del (blør ut ca 2 rosa tamponger om dagen) og jeg får sikkelig mensen-kramper dagen etter og de neste dagene... Hva kan jeg/vi gjøre for å unngå dette og hvorfor skjer det? Mvh Jente 17.

SVAR

Besvart 21.08.2018 22:29:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle