Hopp til hovedinnholdet

Svie etter tissing hos menn. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 20 år gammel gutt. I det siste har jeg begynt å merke at det svir litt etter jeg har tisset (det gjør ikke vondt er bare litt ubehagelig) og det svir ca 20-40 sekunder etter jeg har tisset. Jeg vet at dette ikke er klamydia da jeg og min kjæreste har vært sammen i flere år og hun og jeg har testet oss for klamydia. Hva kan dette komme av? Jeg er ikke særlig aktiv, kan dette ha noe med dette å gjøre? da det egentlig ikke er ett så stort problem og ikke er på noen måte smertefullt lurer jeg på om jeg egentlig trenger å dra til lege? Har hatt det sånn i 3 dager. Håper på hjelp.

SVAR

Besvart 06.09.2018 10:49:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle