Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om antibiotikaresistens.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, går allerede på antibiotika 200mg mot klamydia. Er ferdig med kuren imorgen, men går samtidig på antibiotika mot kviser 100mg. Har tatt 200mg antibiotika de siste 6 dagene. Mitt spørsmål er når jeg da går tilbake til 100mg antibiotika, vil infeksjonen får kviser bli resistent mot antibiotika. Og kan jeg da fortsette med å ta 100mg etter jeg er ferdig med klamydia kuren? Takk for svar!!

SVAR

Besvart 26.10.2018 09:50:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
account_circle