Hopp til hovedinnholdet

En prikk på ytre kjønnsleppe

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung. For en dag siden lot jeg merke til en prikk på ytre kjønnsleppe. Den svir og klør og området rundt er rødt. Jeg lurer på om dette kan være herpes? Jeg har tidligere hatt munnsår, men trodde ikke det var den typen herpes der man også får sår i underlivet. Jeg lurer også på hvordan jeg kan ha fått dette for jeg har bare hatt sex med en person, som ikke har dette. Kan det også komme fra barbering? Har fått sår av barbering tidligere, men denne prikken svir mye mer.. syntes dette er utrolig ekkelt og vil gjerne finne ut av dette fort. Tok også p stav for rundt 2 måneder siden og etter dette har utfloden økt veldig og lukter litt ille, det er også veldig ekkelt.. er det en normal bivirkning på p stav? Burde jeg gå til legen med disse symptomene eller er det ikke noe å tenke på? Takk på forrhånd

SVAR

Besvart 25.09.2019 13:25:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
account_circle