Hopp til hovedinnholdet

Kan vi fortsatt ha smittet hverandre med klamydia?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har hatt fast partner i 3,5 år. I starten av forholdet testet vi oss for kjønnssykdommer, og fikk påvist klamydia(symptomfri). Vi tok begge kur. Vi testet oss ikke på nytt etter endt kur. Nå har jeg fått påvist klamydia. Er det mulig at en av oss ikke ble kvitt klamydiaen etter kuren, og at vi har fortsatt å smitte hverandre frem og tilbake? Leser at klamydia som regel forsvinner av seg selv etter 1-2år. Hvis man smitter hverandre frem og tilbake skjønner jeg at dette sannsynligvis ikke stemmer i denne situasjonen, men burde man på et tidspunkt fått noen symptomer, selv om den ved første smitte var symptomfri? Hilsen forvirra

SVAR

Besvart 14.01.2020 14:19:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle