Hopp til hovedinnholdet

Tegn etter ubeskyttet sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om jeg har klamydia. For nesten tre uker siden så hadde jeg sex med en gutt. Dagen etter tok jeg angrepille for å ikke bli gravid. Jeg pulte under eggeløsning. Det kom utflod som vanlig etter eggeløsning, men noen dager etter så begynte det å komme sånn brun/svart veldig klumpete slim på trusa. En gang ble det grønnaktiv, og nå er det lysebrunrød og jeg venter på mensen. Hva er dette tegn på? Er det klamydia eller ikke. isåfall hvis det er, kan det gå bort av seg selv?

SVAR

Besvart 27.06.2020 20:56:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
account_circle