Hopp til hovedinnholdet

Hva er de røde tuppene jeg har ved inngangen til vagina?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For ca en uke siden var jeg på fest og hadde sex med en fyr i skogen. Siden jeg var ganske full så tenkte vi ikke på kondom. Jeg har p-stav uansett så det å bli gravid er ikke det som bekymrer meg. Jeg har i det siste lagt merke til noe små «tupper» eller små «klumper», litt som sånn utstående små føflekker bare vanlig rosa farge rundt inngangen til vaginaen. De klør og når jeg klør på de eller hvis jeg tørker meg når jeg er på do, kan de svi litt etter på. Hadde en før når jeg var jomfru men fått en til nå i etterkant. Er dette en form for kjønnssykdom jeg bør sjekke meg for? Eller er dette normalt? Hilsen bekymra ungdom

SVAR

Besvart 28.06.2020 20:31:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du plager og vondt etter samleie?

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan skyldes smitte eller være noe du bør sjekke hos en lege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle